Cauti noi orizonturi pentru cariera ta? Vezi noile oportunitati de angajare disponibile acum!

PIETE

Echipamente de ridicare de mare tonaj

Macarale, macarale portal, bare de ridicare, grinzi de ridicare. Produsele noastre sunt folosite pentru ridicari agabaritice si de mare tonaj in intreaga lume. Avem o vasta experienta in productia de echipamente sudate din otel de inalta rezistenta si oferim produse la cheie cu intreg suportul necesar: consultanta, proiectare, executie, testare si certificare, diminuand astfel riscurile proiectelor.

Transporturi agabaritice si de mare tonaj

Pentru specialistii in transporturi agabaritice este esentiala o flota bine intretinuta si perfect adaptata fiecarui proiect. Preocuparea noastra este confectionarea echipamentelor personalizate care adapteaza utilajele de transport la specificul fiecarui proiect.

Megacricuri

Confectiile metalice sudate produse de Nedmetal sunt parte componenta a celor mai dificile si ambitioase proiecte din lume. Garantia calitatii noastre este reprezentata de produsele executate pentru cei mai importanti experti mondiali in ridicari grele si de mare tonaj.

Constructii parcuri eoliene offshore

Liderii in constructia parcurilor eoliene offshore utilizeaza structuri metalice de transport construite de noi pentru instalarea echipamentelor in cele mai ambitioase proiecte din Marea Nordului. Suntem un partener de incredere atunci cand prioritatile sunt calitatea, experienta si determinarea.

Constructii navale si maritime

Detinem o vasta experienta in constructiile de sisteme de ancorare la mica si mare adancime si pentru variate conditii maritime. Fiind in permanenta orientati spre satisfacerea clientilor, suntem preferati pentru produsele noastre de calitate verificata.

Servicii complete on-board

Prin echipa noastra experimentata furnizam solutii flexibile si eficiente in instalari/ dezafectari on-board, asigurand o coordonare perfecta in care prioritare sunt siguranta, bugetul si termenul limita.

CERTIFICARI

ISO 9001 – 2008 SGS

Calitatea este mai presus de orice iar standardele sunt principalele mijloace pentru a atinge si mentine calitatea.

EN 1090-1:2009/A1:2011

Aceasta norma este recunoscuta prin Regulamentul Nr. 305/ 2011 al Parlamentului European si reglementeaza constructia ansamblelor sudate.

ISO 3834-2:2005

Stabileste nivelul de calitate al sudarii materialelor metalice. Se aplica in productia confectiilor metalice sudate atat in hala de productie cat si in lucrarile de santier.

VCA

Implementam certificatul VCA pentru ca angajatii nostrii sa lucreze avand cat mai multe cunostinte verificate despre protectia muncii si sanatate, scopul fiind reducerea riscului de accidente la locul de munca, atat in fabrica noastra cat si in santierele din Benelux.

DESPRE NOI

Biografie

Nedmetal a fost fondata in anul 2000 de catre Dl. G.J.van Utrecht in Brasov ca o companie de constructii de echipamente. Suntem parte din grupul Rometal- producator olandez de structuri metalice de inalta rezistenta care deservesc atat piata onshore cat si cea offshore. Nedmetal este specializata in confectionarea structurilor sudate din otel de calitati superioare S690, S890 si S960. In anul 2011, compania Nedmetal se extinde cu o fabrica complet noua in Cristian – Brasov, pe o suprafata de 5000 mp si dotari complexe: masa de taiat oxygaz, centru de prelucrari mecanice, camere de sablare si de vopsire, precum si personalul de inalta calificare si suport tehnic solid. Aici producem echipamente/ confectii metalice noi, efectuam reparatii, modificari si teste de rezistenta. Avand o vasta experienta, construim produse la cheie in conformitate si sub supervizarea organismelor de certificare.

CARIERE

Echipa noastra se bazeaza pe oameni exceland in diverse domenii. Toti dintre noi avem in comun cu taria caracterului, obiectivul de performanta și pasiunea pentru munca noastra. Noi credem ca cele mai bune realizari veni cu munca în echipa. Alatura-te echipei!

JOBS

INGINER PRODUCTIE - SEF DE SCHIMB

Cautam un inginer cu experienta in domeniul confectiilor metalice (cunostinte avansate de desen tehnic si sudura). Principalele sale responsabilitati sunt de coordonare a activitatii in hala de productie a.i. produsele finite sa fie livrate la timp catre clienti si sa respecte standardele de calitate impuse de companie si organismele internationale. Va mentine relatia cu subcontractorii pentru diferite procese de productie (prelucrari mecanice, uzinari). Limba engleza nivel mediu (de preferat avansat), AUTO CAD 2 (citire desene), disponibilitatea pentru 2 schimburi si orientarea catre rezultate sunt cerintele minime pentru a aplica la acest post. Daca sunteti interesat de acest post, puteti aplica la adresa de e-mail info@nedmetal.ro

SUDORI

Nedmetal recruteaza din toata tara sudori calificati MIG-MAG cu bune cunostinte tehnice si experienta relevanta. Acestia vor face parte din echipa noastra care va executa echipamente sudate, atat in fabrica noastra din Romania cat si in santierele din Europa de Vest. Disponibilitatea pentru deplasari si cunoasterea limbii engleze constituie un real avantaj. Oferim un pachet salarial foarte atractiv si oportunitatea de a lucra intr-un mediu competitiv, intr-o companie in continua dezvoltare. Trimiteti CV-ul Dvs. info@nedmetal.ro

LACATUSI

Cautam lacatusi cu experienta in domeniul confectiilor metalice (confectii, montaj si asamblare). Cerintele minime sunt de desen tehnic (citirea si interpretarea corecta a unui desen tehnic (cu simboluri de sudura) in vederea pregatirii pieselor (sanfrenelor) pentru sudura, precum si montajul si asamblarea pieselor conform specificatiilor tehnice. Solicitam de asemenea experienta in lucru cu diverse scule si echipamente (polizoare unghiulare, flexuri etc.). Acestia vor face parte din echipa noastra care va executa echipamente sudate, atat in fabrica noastra din Romania cat si in santierele din Europa de Vest. Disponibilitatea pentru deplasari si cunoasterea limbii engleze constituie un real avantaj. Oferim un pachet salarial foarte atractiv si oportunitatea de a lucra intr-un mediu competitiv, intr-o companie in continua dezvoltare. Trimiteti CV-ul Dvs. la info@nedmetal.ro

APLICA

Nedmetal este alegerea Dvs. perfecta, dar in acest moment postul pe care doriti sa aplicati nu este disponibil? Daca doriti, puteti trimite aplicatia Dvs. si veti fi contactat imediat ce postul va fi disponibil.